sonic the hedgehog en erken 2020’de gelecek

sonic the hedgehog en erken 2020’de gelecek


gelmese de olur


Projeyi duyduğumuzda nasıl bir live-action uygulaması göreceğimizi merakla beklediğimiz, ama gördükten sonra da keşke görmeseydik dediğimiz Sonic The Hedgehog filminin vizyon tarihi ertelendi.

Yayınlanan ilk fragmanının ardından büyük eleştiri toplayan ve karakterin tasarımını tekrar değiştirmek zorunda kalan Sonic The Hedgehog’un ertelendiği resmi olarak duyuruldu. Jeff Fowler’ın yönetmen koltuğuna oturduğu video oyunu uyarlaması, oyununun hayranları tarafından sevilmemiş, hatta yerden yere vurulmuştu. Film ekibi de gelen eleştirilere dayanamayıp kahramanımız Sonic’i yeniden tasarlama kararı almıştı.

Jim Carrey ve James Marsden’ın başrollerini paylaştığı Sonic The Hedgehod’un vizyon tarihi ilk olarak 8 Kasım 2019 olarak belirlenmişti. Fragmanın aldığı kötü yorumlardan sonra karakteri yeniden tasarlamak için daha fazla süreye ihtiyacı olan yönetmen, filmin yeni vizyon tarihini 14 Şubat 2020 olarak açıkladı. Yapılacak değişikliklerle çizgi film ve video oyunundaki haline yaklaştırılacak Sonic’in yeni tasarımı hayranlarını tatmin eder mi bilemeyiz.

Parks and Recreation’daki şımarık zengin Jean-Ralphio rolüyle hatırladığımız Ben Schwartz’ın Sonic’e sesiyle hayat vereceği filmde Jim Carrey de Dr. Ivo “Eggman” Robotnik rolüyle karşımıza çıkacak.