steve buscemi ve daniel radcliffe’li miracle workers’ın ikinci sezonu geliyor

steve buscemi ve daniel radcliffe’li miracle workers’ın ikinci sezonu geliyor


bambaşka bir yeni sezon


Saturday Night Live’ın metin yazarı olarak çalışıp dört kez Emmy’ye aday olduktan sonra 2015 yapımı Inside Out’un senaryo ekibinde yer alan Simon Rich’in dizi projesi Miracle Workers, ilk sezonuyla beğeni toplamıştı.

Son olarak Man Seeking Woman isimli dizisiyle karşımıza gelen Rich, Miracle Workers’ta Steve Buscemi, Daniel Radcliffe ve Deadpool serisinden aşina olduğumuz Karan Soni’nin yanı sıra Geraldine Viswanathan, Sasha Compère, Jon Bass ve Lolly Adefope gibi isimlerin yer aldığı bir kadroyla karşımıza çıkmıştı.

Fantastik komedi olarak sınıflandırabileceğimiz dizide Steve Buscemi tanrıya, Daniel Radcliffe ise bir meleğe hayat vermişti. Dünyayı yok etmeye karar veren tanrıyı bu kararından vazgeçirmek için uğraşan iki meleğin hikayesini anlatan Miracle Workers, antoloji kıvamında, farklı bir hikayenin anlatılacağı ikinci sezonuyla bizlerle buluşmaya hazırlanıyor.

İkinci sezonuyla ilgili yayıncı kanal TBS tarafından yapılan resmi açıklama şu şekilde: “Arkadaşlık, aile, öldürülmemeye çalışmak üzerine karanlık çağlardaki bir grup köylünün orta çağ hikayesi”

Dizinin ilk sezonundaki kadro, ikinci sezonda da aynen korunacak. Yayın tarihi ise henüz belli değil.

Dizinin ilk sezon fragmanını hatırlayalım.