the conjuring serisinin devamı annabelle comes home’dan fragman

the conjuring serisinin devamı annabelle comes home’dan fragman


böyle bebek olmaz olsun


Insidious ve Saw gibi filmlerin yönetmeni; Annabelle ve Lights Out gibi filmlerin de yapımcısı olarak tanıdığımız James Wan’ın korku sinemasına armağan ettiği The Conjuring serisinin son filmi Annabelle Comes Home’dan yeni bir fragman paylaşıldı.

Ed ve Lorraine Warren çiftinin paranormal alemlerde o canavar senin bu iblis benim dolaştığı ama Müge Anlı gibi elini attıkları her olayı da çözdüğü Conjuring serisi, ilk iki filmiyle kendisine özel bir hayran kitlesi oluşturmuş ve korku janrası içinde de adından bahsedilir bir film olmuştu.

“The Conjuring ile korkutmak yetmez, daha ne yapabiliriz?” mottosuyla yola çıkan Wan’ın son eseri Annabelle Comes Home ise korkmaya aç olanlara ilaç gibi gelecek bir korku extravaganzası. Bugüne kadar seride işlenen her türlü korkunç mahlukatın aynı evde barındığı ve Annabelle’in hepsini gaza getirip üç küçük yavrucağın üstüne saldığı filmin yönetmen koltuğunda Gary Dauberman yer alıyor. The Conjuring serisinin diğer filmlerinin ve yakın zamanda ikincisini izleyeceğimiz IT’in de yazar ekibinde yer alan Dauberman, senaryo konusundaki yeteneklerini kamera arkasında da gösterebilecek mi merak ediyoruz.

11 Eylül 2020’de vizyona girecek filmin başrolleri bir kez daha Patrick Wilson, Vera Farmiga ve Mckenna Grace üçlüsüne ait. Buyrun fragmana.