westworld’ün üçüncü sezonundan ilk fragman geldi

westworld’ün üçüncü sezonundan ilk fragman geldi


aaron paul başrolde


Western ve bilim kurguyu ince ince birbirine harmanlayan Westworld’ün merakla beklenen üçüncü sezonundan ilk fragman sonunda paylaşıldı.

2. sezonu geçtiğimiz yılın yaz aylarında yayınlanan ve uzun süredir haber alamadığımız yapımdan, son olarak bu ay başında başarılı oyuncu Vincent Cassel’in kadroya dahil olduğunu öğrenmiştik. Game of Thrones’un bu sabah itibariyle sona ermesinin ardından HBO’nun en iddialı yapımı konumuna yükselen dizi, 3. sezonuyla 2020’de izleyici ile buluşacak.

Evan Rachel Wood, Anthony Hopkins, Jeffrey Wright, Thandie Newton, Ed Harris ve Tessa Thompson gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı Westworld, Vincent Cassel ile birlikte Breaking Bad’deki Jesse Pinkman rolüyle Emmy kazanan Aaron Paul‘u da diziye dahil etmişti.

Dizinin yeni sezonu için paylaşılan ilk fragman, Paul’un canlandırılacağı henüz ismini bilmediğimiz karaktere odaklanıyor. Fragmandan anlaşılan, 3. sezonda Westworld parkı dışında yaşananlar dizinin büyük bir kısmını kaplayacak gibi gözüküyor. Yolu Westworld’den kaçmayı başaran Dolores ile kesişecek Paul, dış dünyada yaşanan değişime ayak uyduramayan bir karaktere hayat verecek.

Dizinin 3. sezonunun 2020’de yayınlanacağı açıklanırken kesin bir yayın tarihi henüz paylaşılmadı.