patrick stewart’la picard’ın hikayesini anlatacak star trek dizisinin ismi belli oldu

patrick stewart’la picard’ın hikayesini anlatacak star trek dizisinin ismi belli oldu


star trek: picard hayırlı olsun


Bilim kurgu dünyasının zamansız efsanelerinden Star Trek’in usta oyuncu Patrick Stewart’ı bir kez daha Kaptan Jean-Luc Picard rolünde izleyeceğimiz yeni dizisinin ismi belli oldu.

Daha önce, bu yeni projenin 1987 yapımı The Next Generation serisinin bir yeniden çevrimi olmayacağını paylaşan CBS, kanal için özel olarak hazırlanacak ve Kaptan Jean-Luc Picard’ın hayatını anlatacak serinin isminin Star Trek: Picard olduğunu açıkladı. 1987 – 1994 yılları arasında canlandırdığı ve kendisiyle özdeşleşen karakteriyle yıllar sonra tekrar buluşacak Stewart, bu geri dönüşle ilgili verdiği röportajlarda eski bir dostu ziyaret etmekten mutluluk duyduğunu belirtmişti.

Star Trek Into Darkness’ın yazarı Alex Kurtzman’ın showrunner olarak dahil olduğu projenin ilk iki bölümünü Hanelle Culpepper yönetecek. 53 yıllık Star Trek serüveninde ilk defa kadın bir yönetmene diziyi emanet eden CBS, oyuncu kadrosuna Harry TreadawayAllison Pill ve Santiago Cabrera’yı ekledi. Ama bu isimlerin hangi rollerde olduğu henüz açıklanmadı.

Dizi, Amazon Prime tarafından yayınlanacak.