barry’nin noho hank’i anthony carrigan bill & ted 3’ün kadrosuna katıldı

barry’nin noho hank’i anthony carrigan bill & ted 3’ün kadrosuna katıldı


bill ve ted’e “dude!” dedirtmeye geliyor


Uzun bekleyişler sonunda geçtiğimiz sene prodüksiyona hazırlandığı haberini aldığımız ve 28 sene sonra buluşacağımız Bill & Ted Face The Music, Bill Hader’ın Emmy ödüllü karanlık komedisi Barry’nin sevgi dolu Çeçen’i Noho Hank’i kadrosuna ekledi.

Televizyon tarihinin en yumuşak kalpli çete lideri, biricik dostu Barry’i özleyedursun, onu canlandıran aktör Anthony Carrigan, özlediğimiz dinamik ikili Bill ve Ted’i uğraştırmaya geliyor. Carrigan, prodüksiyonu önümüzdeki ay başlayacak serinin üçüncü filminin kötü adamını canlandıracak.

Keanu Reeves ve Alex Winter’ın canlandırdığı baş kahramanlarımız Bill ve Ted evreni kurtarırken bu kez onlara Brigette Lundy-Paine ve Samara Weaving’in canlandıracağı kızları da katılacak. William Sadler, Death karakteriyle seriye geri dönerken, geçtiğimiz günlerde filmin kadrosuna katıldığı açıklanan Kid Cudi’nin kimi oynayacağı ise henüz açıklanmadı.

Serinin önceki filmleri Bill & Ted’s Excellent Adventure ve Bill & Ted’s Bogus Journey’nin de senaristliğini yapan Chris Matheson ve Ed Solomon’un senaryosunu yazdığı filmi, Galaxy Quest’in yönetmeni Dean Parisot yönetecek.

Prodüksiyon başlangıç tarihi yaklaşırken kadrosuna yeni isimler eklemeye devam eden film, 21 Ağustos 2020’de vizyona girecek.