danny boyle’dan the beach’in öncesini konu alan dizi ihtimali açıklaması

danny boyle’dan the beach’in öncesini konu alan dizi ihtimali açıklaması


prequel gibi ama değil gibi de


Slumdog Millionaire, 127 Hours, 28 Days Later, Sunshine ve Trainspotting gibi filmlerin yönetmeni Danny Boyle, hali hazırda yeni filmi Yesterday’le gündemdeyken, 2000 yılında yönetmenliğini üstlendiği The Beach filminin öncesini konu alan bir dizinin gelebileceğini duyurdu.

The Beach’in öncesini konu alan dizinin senaryosunu, Pet Sematary, Lean On Pete ve Stranger Things’te rol alan, aynı zamanda da Atlanta’nın yönetmenliğini, The Girlfriend Experience’ın yazarlığı ve yönetmenliğini yapan Amy Seimetz yazıyor. Danny Boyle, dizinin ilk iki bölümünün senaryosunun okuduğunu ve FX kanalının diziye onay verecek cesarette olduğunu umduğunu belirtti. The Independent’a yaptığı açıklamada Boyle, dizinin The Beach’teki aynı karakterlerle, fakat filmdeki zaman aralığının 20 yıl sonrasında ve aynı zamanda filmdeki zaman aralığının öncesinde geçecek, iyice kafa karıştıran bir seri olacağını söyledi.

Leonardo DiCaprio’nun dizide görünüp görünmeyeceği ile ilgili net bir bilgi yok. Zaten filmi ile çok da büyük ilgi görmeyen The Beach’in dizisinin gelip gelmeyeceği bile şu an bir muamma.

The Beach’i izleyip acaba dizisi gelmeli mi diye kafa yormak isteyenler için ise filmin fragmanı aşağıda.