dave grohl’la billie eilish övme saati devam ediyor

dave grohl’la billie eilish övme saati devam ediyor


yeni qotsa albümünden ses de var


Josh Homme’nin Beats 1’daki programı The Alligator Hour’a katılan Dave Grohl, Billie Eilish övmeye kaldığı yerden devam ediyor.

Dave Grohl’un daha önceki sözlerini hatırlayalım: ‘’Kızlarım Billie Eilish’e takıntılı. İnsanlar bana rock öldü dediğinde onlara Billie Eilish’e bakmalarını söylüyorum. Rock and Roll ölmeye yakın bile değil’’

Grohl, radyo programında, Billie Eilish’i ilk defa idontwannabeyouanymore şarkısıyla tanıdığını ve daha sonra yayınlanan albümünü dinlediğini ve çok beğendiğini söyledi. Kızlarıyla beraber genç sanatçının konserine gittiğini ve konserden sonra ailesiyle de tanıştığını anlatan Dave Grohl, Billie Eilish’in ailesini de çok sevdiğini belirtti. Eilish’in sahnede, izleyiciler üstünde bıraktığı etkiyi Morrissey’e benzeten Grohl’e Homme de “Evet, bir akımı başlatıyor” cevabıyla katıldı.

David Grohl, aynı zamanda yeni Queens of the Stone Age albümünde ZZ Top’tan Billy Gibbons’la beraber yer alacak. Albümün kayıtlarının bittiğini söyleyen Gibbons, Homme’nin yeni QOTSA albümünü Cadılar Bayramı’na kadar yayınlamayı planladığını söylüyor.

Dave Grohl’la Josh Homme’nin sohbetini aşağıdan dinleyebilirsiniz.

Billie Eilish’in son teklisi bad boy ise burada.