diana rigg ve terence stamp edgar wright’ın last night in soho’suna katıldı

diana rigg ve terence stamp edgar wright’ın last night in soho’suna katıldı



Scott Pilgrim vs. the World, Shaun of the Dead ve Baby Driver gibi başarılı filmlerin imzasını taşıdığı yönetmen Edgar Wright’ın son filmi Last Night in Soho, Game of Thrones’un Olenna Tyrell’i Diana Rigg’i ve kıdemli aktör Terence Stamp’i kadrosuna ekledi.

Kıdemli aktörlerin yanı sıra, Rita Tushingham, Michael Ajao ve Synnøve Karlsen de, Wright’ın senaryosu ve karakter detayları hakkında ipucu vermekten çekindiği ve sadece Nicolas Roeg’in Don’t Look Now’ı ve Roman Polanski’nin Repulsion’ından etkilendiğini söylediği psikolojik gerilim türdeki yapıma katıldı.

Başrolünde The Witch, Split ve Glass gibi yapımlarda izlediğimiz Anya Taylor-Joy’u izleyeceğimiz filmin kadrosundan ilgi çeken diğer isimler arasında ise Doctor Who ve The Crown dizilerinden tanıdığımız Matt Smith ve geçtiğimiz sene Leave No Trace’deki performansıyla San Diego Film Critics Society Awards, National Board of Review USA ve Santa Barbara International Film Festival gibi festivallerde En İyi Çıkış Performansı ödüllerine layık görülen ve Taika Waititi’nin Jojo Rabbit’inde de izlemeyi beklediğimiz Thomasin McKenzie var.

Edgar Wright’ın, senaryosunu Penny Dreadful’un senaristlerinden Krysty Wilson-Cairns ile birlikte yazdığı filmin prodüksiyonu, geçtiğimiz günlerde Londra’da başladı. Vizyon tarihi ise henüz belli değil.