disney+’ın loki dizisinden ilk kare basına sızdı

disney+’ın loki dizisinden ilk kare basına sızdı


loki ile zaman yolculuğu


12 Kasım’da yayına başlayacak Disney’in streaming servisi Disney+’ta üzerinden yayınlanmaya başlayacak Loki dizisinden ilk kare sosyal medyaya sızdı.

Geçtiğimiz yılın sonlarında kesinleşen Tom Hiddleston’ın başrolünde yer alacağı Loki dizisinden uzun zamandır haber almamıştık. Disney+’ın merakla beklenen yapımlarında üst sıralarda yer alan diziden sızan ilk görsel, Loki’nin dizi boyunca zamanda yolculuk edeceği dedikodularını doğrular nitelikte.

Kapalı kapılar ardında gerçekleşen bir toplantıdan sızan bu görselde, Marvel’ın başındaki isim Kevin Feige’i, Loki’nin 1975 yılına yaptığı bir seyahate referans veren bir görselin önünde görüyoruz. 1975 yılı olduğunu ise nasıl mı anladık, aynı yıl vizyona giren Jaws filminin isminin yazdığı bir sinema tabelasının yanı sıra arabalar ve kıyafetler; Loki’nin ziyaret ettiği zaman dilimlerinden birinin 70’li yıllar olacağının altını çiziyor.

Marvel dizilerini yapan ekip tarafından değil de yepyeni bir ekip tarafından hazırlanan ve bizzat Marvel Studios’un başkanı Kevin Feige tarafından denetlenecek dizinin kadrosunda Tom Hiddleston dışında kimlerin yer alacağı hala meçhul.