george r.r. martin’in oyun projesi elden ring’den tanıtım fragmanı

george r.r. martin’in oyun projesi elden ring’den tanıtım fragmanı


elden ring


Final sezonunun yarattığı hayal kırıklığının ardından bütün yaşananlara kıs kıs güldüğüne emin olduğumuz George R.R. Martin’in hikaye kısmında dahil olduğu Elden Ring’den bir tanıtım fragmanı paylaşıldı.

E3’ün merakla beklenen bir başka oyunu olan Elden Ring, ilk kez görücüye çıktı. Dark Souls serisi ile oyun dünyasında kendi türünü yaratmış From Software’in ve Souls serisinin arkasındaki isim olan Hidetaka Miyazaki’nin yeni oyunu olan Elden Ring’in paylaşılan tanıtım fragmanı çok bir şey anlatmıyor. Neyse ki oyunla ilgili detaylar daha önce sosyal medyada paylaşılmıştı.

Hikaye konusunda danışman olarak yer alan ve Game of Thrones’tan sonra yeni bir fantastik dünya ile karşımıza çıkacak George R.R. Martin’in hayal gücünü bir kez daha göreceğimiz Elden Ring; oyuncuların yeni krallıklar keşfetmesi ve her krallıkta öldürdüğü boss ile kazandığı özel yetenekler ve doğaüstü güçler çevresinde dönüyor.

E3 bitmeden satışa çıkma tarihini duymayı umduğumuz oyunun tanıtım fragmanı hemen aşağıda. Elden Ring; Xbox One, PS4 ve PC’de satışa çıkacak.