jack black türkiye’ye gelmek istiyor

jack black türkiye’ye gelmek istiyor


gelsin mi?


Geçtiğimiz Mayıs ayında The Pick of Destiny’nin devam filmi için kolları sıvadığını açıklayan Tenacious D, Kasım ayında da Dave Grohl’un davullarını çaldığı Post-Apocalypto isimli yeni albümünü yayınlamıştı.

Albümle birlikte bizzat Jack Black tarafından çizilen bir animasyon serisini de hayata geçiren Jack Black & Kyle Gass, dün akşam bir konser için Oslo’yu ziyaret etti. Konserden sonra Türk hayranlarını sevindirecek sürpriz bir açıklama yapan Black, konseri izlemeye giden ve sahne arkasında kendisini kıskıvrak yakalayan sıkı Tenacious D hayranı arkadaşımız Mert Bulut’a  strangefruit42 isimli bir Instagram kullanıcısı aracılığıyla özel bir video yolladı.

isimli arkadaşımızın kamerasına  “Tenacious D’nin Türkiye’de konser vermesini istiyormuşsunuz, biliyor musunuz, ben de Tenacious D’nin Türkiye’de bir konser vermesini istiyorum. Hadi bunu gerçekleştirelim!” serzenişinde bulundu.

Bizleri şaşırtan ama bir o kadar da mutlu eden bu gelişmeyle ilgili umarız yakın zamanda heyecanlandıran adımlar atılır. Jack Black’in açıklamasını yukarıdan izleyebilirsiniz.