keanu reeves sürprizli cyberpunk 2077 fragmanına bekleniyorsunuz

keanu reeves sürprizli cyberpunk 2077 fragmanına bekleniyorsunuz


bu oyun o oyun


E3 yeni yeni başlıyor, kimilerinin boş geçeceğini düşündüğü kimilerinin ise duymak istediğini duyduğu organizasyonda şu ana kadar en ilgi çekici haber, CD Projekt’in yeni oyunu Cyberpunk 2077’ın tanıtımında geldi.

Witcher serisinin son oyunu Witcher 3: The Wild Hunt ile konsol tarihinin en başarılı oyunlarından birine imza attıktan sonra bir sonraki projesini merakla beklediğimiz CD Projekt, Cyberpunk 2077’ı duyurduğu andan itibaren oyun dünyasında büyük bir heyecan yaratmıştı. Paylaşılan görseller, detaylar, oynanış ve tanıtım videoları derken E3 gelip çattı ve oyunla ilgili ne gösterileceği konusunda büyük bir merak doğdu.

Normal bir tanıtım videosu gibi başlayan ve oyunun hikayesini ilk defa bu kadar detaylıca öğrendiğimiz videonun sonundaki Keanu Reeves sürprizi, paneli takip eden oyun severleri çılgına çevirdi. Canlandırdığımız Samurai isimli karakterin hikayesine ortak olduğumuz videonun sonunda sahneye çıkan Reeves’i oyunda ne sıklıkla göreceğimiz şimdilik meçhul. Ana görevlerden birinde ya da karakter gelişiminde önemli bir rol oynayacağını düşündüğümüz Reeves, aynı zamanda tanıtım videosunun sonunda oyunun çıkış tarihini açıkladı. Tanıtımın en önemli kısımlarından biri oyunun Türkçe alt yazı desteğiyle geleceğinin açıklanması oldu.

16 Nisan 2020’de satışa çıkacak oyunun tanıtım videosunu ve Keanu Reeves’in sonrasındaki sunumunu aşağıdan izleyebilirsiniz.