looney tunes bugs bunny ile geri döndü

looney tunes bugs bunny ile geri döndü


dynamite dance


Warner Bros.’un geçtiğimiz yıl tam da bugünlerde paylaştığı Looney Tunes’un geri dönüş haberinin ilk meyvesini bugün itibariyle almış bulunuyoruz.

Çizgi dünyanın en sevilen karakterlerini barındıran Looney Tunes evreninden toplamda 1000 dakikalık yeni bölümlerin sipariş edildiğini geçen sene öğrenmiştik. O tarihten bugüne başka hiçbir detay paylaşılmayan projeden Elmer Fudd ve Bugs Bunny’nin başrolünde yer aldığı Dynamite Dance isimli yeni bir macera yayınlandı.

David Gemmill’in yönetmen koltuğunda oturduğu bölüm; tamamen yeni yazar çizer kadrosuyla, eski karakterlerin yeni özellikleriyle ekranlara gelecek. Normalde her bölümü 5-6 dakika arasında süreceği açıklanan yeni seriden gelen bu tadımlık ilk bölümün süresi 1.30 dakika. Bizler Türkçe seslendirme versiyonuna aşina olsak da serinin orijinal seslendirme kadrosu da aynen kaldığı yerden devam edecek.

Yakın zamanda dolu dolu yeni bölümlerini izlemeyi beklediğimiz Looney Tunes’un, Bugs Bunny’nin Elmer Fudd’a kombo üstüne kombo çektiği yeni bölümü hemen aşağıda.