martin scorsese’nin yeni filmi the irishman’i şükran günü civarında izleyeceğiz

martin scorsese’nin yeni filmi the irishman’i şükran günü civarında izleyeceğiz


yapımcıdan al haberi


2019’un en çok beklenen filmlerinden, Martin Scorsese’nin yeni filmi The Irishman’in vizyon tarihi için her ne kadar Netflix net bir tarih vermekten kaçınsa da, filmin yapımcılarından Irwin Winkler ağzındaki baklayı çıkardı: Film, Şükran Günü civarı, muhtemelen 28 Kasım’da izleyicilerle buluşacak.

Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci ve Harvey Keitel gibi isimlerle izleyicileri daha da heyecanlandıran The Irishman için Netflix, Super Bowl’da yayınladığı reklamda filmin sonbaharda yayınlanacağının ipuçlarını vermişti. Fakat filmin asıl vizyon tarihi, Gilbert Gottfried’in Amazing Colossal adlı podcast‘ine katılan Winkler’dan geldi. Filmin Şükran Günü, yani 28 Kasım’da izleyici ile buluşacağı kesinleşmiş oldu.

Yıllardır merakla beklenen The Irishman, yüksek bütçesi ile de dikkat çekiyor. 125 milyon doları aşan bütçesi ile film, Netflix’in bu zamana kadarki en büyük harcamalarından. Filmde ayrıca yaşlı karakterlerin gençlik hallerini oynayabilmeleri için özel bir CGI teknolojisi kullanıldığı da konuşuluyor.

Film için yayın tarihi 28 Kasım olarak gözükse de bu tarihin Netflix için mi beyaz perde için mi olduğu henüz belli değil. Netflix, The Irishman’i önce sinemalarda gösterip, tıpkı Roma’da yaptığı gibi bir iki hafta sonra yayınlamayı planlıyor.