marvel keanu reeves’i arzuluyor

marvel keanu reeves’i arzuluyor


olur mu olur...


Hollywood’da son bir, bilemediniz iki yılın belki de en çok konuşulan ismi olan Keanu Reeves hakkında konuşmaya bir süre daha devam edeceğiz gibi gözüküyor. Çünkü Marvel, başarılı oyuncuyu Marvel Sinematik Evreni’ne katmak için elinden geleni yapmaya hazır.

Bu haberden bahsetmeden önce şunu hatırlatmakta fayda var; John Wick 3’ün çekimleri başlamadan bir araya gelen Marvel ve Keanu Reeves, oyuncunun John Wick 3 çekimlerine odaklanmak istemesi sebebiyle bir anlaşmaya varamadan masadan ayrılmış ve Reeves, Captain Marvel filminde yer almayı reddetmişti. Bunun yanı sıra Reeves, Marvel’ın The Eternals filminde Angelina Jolie, Richard Madden ve Kumail Nanjiani gibi isimlerle yer almak için kapıyı açık bırakmış durumda. Bu bilgilerin ışığında tekrar gün yüzüne çıkan Marvel ve Keanu Reeves flörtünün gündeme gelmesinin sebebi ise Marvel’ın bizzat Reeves ile görüştüğünü basınla paylaşması.

Marvel’ın bir numaralı ismi olan Kevin Feige, planladıkları her film, yazdıkları her senaryoda başarılı oyuncunun kapısını çaldıklarını ve ünlü aktörü MCU’ya dahil etmek için en uygun pozisyonu aradıklarını açıkladı. Reeves’in popülaritesinden yararlanıp küçük bir rol ile geçiştirmek istemeyen Marvel, sanatçıyı büyük bir rol ile ana hikayeye dahil etmek istiyor.

Bu sıralar Cyberpunk 2077 sağ olsun, oyun dünyasının da gözde isimlerinden biri haline gelen Keanu Reeves’in MCU’ya dahil olması iyi mi kötü mü bilemeyiz ama yeni faza geçen Marvel için biçilmiş kaftan olduğu kesin.