once upon a time in hollywood’dan retro aromalı poster

once upon a time in hollywood’dan retro aromalı poster


neden türkiye'de ağustos'ta vizyonda?


Prömiyerini 72. Cannes Film Festivali’nde yapan, izlemek için geri sayıma geçtiğimiz Quentin Tarantino filmi Once Upon A Time In Hollywood’dan yeni bir poster yayınlandı.

Dünya genelinde 26 Temmuz’da, Türkiye’de ise 23 Ağustos’ta vizyona girmesine hala anlam veremediğimiz filmi Cannes Film Festivali’ndeki versiyonuyla mı, yoksa yeni bir kurguyla mı izleyeceğimiz meçhul. Tarantino, yeni bir kurguyla filmin süresini daha da uzatabilir. Şimdilik beklemedeyiz.

Filmin kadrosunda Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino, Kurt Russell, Tim Roth ve Dakota Fanning gibi isimler yer alıyor.

1969’un Los Angeles’ında geçecek filmde Hollywood’da tutunamayan, Sharon Tate’in kapı komşusu Rick Dalton ile Dalton’ın uzun süredir birlikte çalıştığı dublörü Cliff Booth’un hikayesi anlatılacak. Bu hikaye vesilesiyle, o yılların sinema sektörünü hem de sektör içerisinde yer alan ünlü isimleri görme imkanı yakalayacağız. Bu isimler arasında Sharon Tate, Steve McQueen, Sam Wanamaker, Bruce Lee ve Roman Polanski gibi ikonlar yer alacak.

Son fragmanı da hatırlayalım.