quentin tarantino +18 star trek filminin senaryosunu tamamladı

quentin tarantino +18 star trek filminin senaryosunu tamamladı


hem de küfürbaz senaryo


Şu sıralar Türkiye’deki vizyon tarihi 23 Ağustos’u heyecanla beklediğimiz Once Upon a Time in Hollywood filmi ile gündemde olan Quentin Tarantino, verdiği bir röportajda artık Star Trek filmine odaklanacağını söyleyerek uzun zamandır ses seda çıkmayan projenin hala aktif olduğunu vurgularken, filmin senaryosunun da tamamlandığını açıkladı.

Uzun zamandır Star Trek projesi ile ilgili bir açıklamada bulunmayan Quentin Tarantino, hem senaryounun tamamlandığını hem de çekeceği Star Trek filmininin yetişkinler için (R-rated) olacağını duyurdu.

Olası bir yeni Star Trek filminde 2009 yapımı yeni serinin ilk filmin yönetmenliğini üstlenen J.J. Abrams, Quentin Tarantino’yla birlikte yapımcılığını üstlenecek. Filmle ilgili yeni detaylar ise ancak Once Upon a Time in Hollywood telaşı sona erince belli olmaya başlayacak gibi duruyor.

Once Upon a Time in Hollywood’un dokuzuncu Tarantino filmi olduğunu ve yönetmenin on filmin ardından sinemaya veda edeceğini biliyoruz. Eğer fikri değişmez ise, bu Star Trek projesi Tarantino’nun son yönetmenlik tecrübesi olarak kayıtlara geçecek.