the dark crystal: age of resistance’ın bol yıldızlı kadrosuna yeni isimler katıldı

the dark crystal: age of resistance’ın bol yıldızlı kadrosuna yeni isimler katıldı


yıldızlar geçidine cersei de eklendi


Netflix, Jim Henson imzalı 1982 yapımı The Dark Crystal’ın beklenen prequel dizisi The Dark Crystal: Age of Resistance’ın kadrosuna yeni yıldızlar ekledi.

Henson, yapımı yedi yıl süren ve kült haline gelen filmi, Star Wars’un Yoda karakterini canlandıran efsanevi isim Frank Oz ile birlikte yönetmişti.

Orijinal hikayenin yıllar öncesinde geçecek The Dark Crystal: Age of Resistance, filmden bağımsız, yeni bir serüveni anlatacak. Yeni açıklanan seslendirme kadrosunda; Maudra Fara rolünde Game of Thrones’un öldürücü bakışlarıyla ve elinden eksik olmayan kadehi ile nefret etmeye bayıldığımız Cersei’si Lena Headey, The General rolünde Avengers: Endgame’de izlediğimiz Benedict Wong, The Myth-Speaker rolünde usta oyuncu Sigourney Weaver ve Naia rolünde Ant-Man and the Wasp’ta izlediğimiz Hannah John-Kamen gibi isimler var.

Geçtiğimiz aylarda açıklanan ilk isimler arasında ise, Taron Egerton, Mark Hamill, Helena Bonham Carter, Alicia Vikander, Natalie Dormer, Anya Taylor-Joy, Andy Samberg ve Caitriona Balfe gibi ünlü oyuncular vardı.

Jim Henson’ın hayat verdiği evreni yeni jenerasyonla tanıştıracak 10 bölümlük dizi, 30 Ağustos’ta Netflix’te yayınlanacak.