bu gece melanie de biasio ile nefis bir randevunuz var

bu gece melanie de biasio ile nefis bir randevunuz var


26. istanbul caz festivali'nin göz bebeklerinden


Bu yıl 26. kez düzenlenen İstanbul Caz Festivali’nin hevesle takip edeceğimiz programının incilerinden Melanie de Biasio, bu gece UNIQ Açık Hava Sahnesi’nde dinleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Caz, blues ve soul melodilerini ustalıkla harmanlayan Belçikalı sanatçı, iç dünyasını müziğine aktarmayı başaran yetenek timsali bir isim. Aynı zamanda bir söz yazarı, besteci ve multi-enstrümantalist özellikleriyle on parmağında on marifetle donatılmış Melanie de Biasio‘nun gençlik yıllarındaki idolleri arasında Portishead ve Pink Floyd yer alıyor.

Kısa sürede atmosferik müziğiyle çağdaş caz sahnesinin hayranlık uyandıran kadın sanatçılarından birine dönüşen de Biasio, büyük ilgi gören ilk iki albümü Blackened Cities ve No Deal’dan sonra 2017’de yayınladığı üçüncü albümü Lilies ile caz dünyasında emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Melanie de Biasio’nun, içindeki en derin korkulara adadığı Lilies’in ana fikri ise sanatçının 2004’te yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle sesini hiç kullanamadığı bir yıl boyunca yaptığı çalışmalara dayanıyor.

Caz, blues ve soul arasında kaybolacağınız bir etkinlikle güzel bir yaz akşamı geçirmek isteyenleri BURADAN konserin biletleriyle buluşturalım. 18 yaş altı izleyicilerin de konsere refakatçileriyle birlikte girebileceğini hatırlatalım.