amy poehler amazon için on bölümlük dizi hazırlıyor

amy poehler amazon için on bölümlük dizi hazırlıyor



Parks and Recreation, Arrested Development, Mean Girls, Wet Hot American Summer ve Saturday Night Live’da canlandırdığı karakterler ile Hollywood’un komik isimleri arasında üst sıralarda yer alan; Tina Fey, Maya Rudolph, Natasha Lyonne gibi isimlerle jenerasyonunun en önemli kadın komedyenlerinden biri olan Amy Poehler, Amazon’la yeni bir projeye girişiyor.

2017’de vizyona giren ve kadrosunda Tiffany Haddish, Jada Smith, Queen Latifah ve Regina Hall gibi isimleri barındıran Girls Trip’in senaristi Tracy Oliver ile bir araya gelen Poehler, yeni projesi için çalışmaya başladı. Sahibi olduğu yapım şirketi Paper Kites ile projeye yapımcı olarak dahil olacak Poehler, şu anda The Untitled Tracy Oliver Project (eski adı Harlem) olarak bilinen dizide, New York Üniversitesi’nde okuyan dört kadın bireyin seks, ilişkiler ve hayallerinin peşinden koşma temalı hikayesini anlatacak.

Dizinin akıbetiyle ilgili açıklamada bulunan Oliver, “Bu dizi benim rüya projem. Amy Poehler, Amazon Studios ve Universal’ın da projeye baştan beri destek olmasıyla her adımda daha iyi hissediyorum. Bozulmayan dostlukları ile yetişkinliğin karmaşıklığına adım atan bu dört kadının hikayesini paylaşmak için sabırsızlanıyorum.” yorumuyla proje için ne kadar heyecanlı olduğunu paylaştı.

İçerisinde Amy Poehler olan her projenin güldürme ihtimalini düşününce bu dizinin yeni bir Parks and Recration ya da Arrested Development olmaması için hiçbir sebep yok.