cara delevingne ve orlando bloom’u buluşturan carnival row’dan üç yeni sahne

cara delevingne ve orlando bloom’u buluşturan carnival row’dan üç yeni sahne



Amazon Prime’ın birer birer iptal ettiği dizilerinin ardından geriye kaşan yapımlardan biri olan ve farklı hikayesiyle dikkat çeken Carnival Row’dan üç adet yeni sahne paylaşıldı.

Orlando Bloom ve Cara Delevingne’in başrollerini paylaştığı dizi, insanlar tarafından işgal edilen yuvalarından kaçmak zorunda kalarak mülteci bir hayat süren efsanevi ve fantastik yaratıkların etrafında şekillenen hikayeleri anlatıyor. Kendilerini içinde buldukları bu karanlık dünyada uçmaları, aşık olmaları, özgür olmaları ve yaşamaları yasaklanan yaratıkların hikayesini izleyeceğimiz yapımdan üç adet küçük sahne yayınlandı.

Orlando Bloom’un dedektif Rycroft Philostrate karakterine hayat verdiği Carnival Row’da, Delevingne de tehlikeli sırlar saklayan mülteci peri Vignette Stonemoss’u canlandırıyor. Bu ikiliye Jared Harris, Waj Ali, Leanne Best ve Maeve Dermody’nin eşlik ettiği dizi; 30 Ağustos’ta ilk bölümüyle Amazon Prime’da yerini alacak.

Baş karakterlerimiz Vignette ve Rycroft Philostrate’in hikayesi üzerinden dizide neler göreceğimizi de öğrendiğimiz videolar hemen aşağıda.