charles manson’lı mindhunter ikinci sezon fragmanına buyurun

charles manson’lı mindhunter ikinci sezon fragmanına buyurun


psycho killer, qu’est-ce que c’est?


Netflix, iki senelik bekleyişten sonra kavuşmaya hazırlandığımız David Fincher’ın yürütücü yapımcılığını üstlendiği Mindhunter’ın ikinci sezonundan ilk fragmanı yayınladı.

Bıraktığımız yerden iki sene sonra devam edeceğimiz sezonda, bilumum müzikallerden tanış olduğumuz Jonathan Groff ve Holt McCallany’nin canlandırdığı FBI ajanları Holden Ford ve Bill Tench’i bu kez 1979 ve 1981 yılları arasında yaşanan Atlanta çocuk cinayetlerinin peşinde koşarken izleyeceğiz.

Cinayetlerin arkasındaki ismi yakalamaya çalışırken ipuçlarına başvuracakları karanlık zihinler arasında bu kez ikonik seri katil Charles Manson var. Manson’ı canlandıran oyuncu Damon Herriman’ı, bekleyişte son bir aya düştüğümüz Quentin Tarantino imzalı Once Upon a Time in Hollywood’da da ünlü katil olarak izleyeceğimizi hatırlatıyoruz.

İkinci sezonda da yürütücü yapımcı rolü ile diziye dokunuşunu katmaya sürdüren David Fincher, Manson’ın yanı sıra 44 Kalibre Katili olarak da bilinen Son of Sam’in de sezon boyu bölümlerde yer alacağını ve Atlanta çocuk cinayetlerinin üç sezonda anlatılabilecek kadar geniş kapsamlı ve trajik olduğu için etkileyiciliğini yakalayabilmek amacı ile dramatizasyona gittiklerini söylerken, yeni sezon bölümlerinde yönetmen koltuğunda oturup oturmayacağı konusunda bir ipucu vermedi.

16 Ağustos’ta Netflix’te yayınlanacak 2. sezon teaser fragmanını şuraya iliştiriyor, yeni sezon başlamadan tekrar izlemeyi planladığımız ilk sezonu sizin de yeniden tecrübe etmenizi şiddetle tavsiye ediyoruz.