dark’ın üçüncü sezon çekimlerinden ilk görseller

dark’ın üçüncü sezon çekimlerinden ilk görseller


bu ne hız...


Daha ikinci sezonda yaşananlar üzerine konuşmayı bitirmemiş ve yaşananları sindirememişken, Dark’ın üçüncü ve yüksek ihtimal son sezonundan ilk görseller yayınlandı.

Geçtiğimiz haftanın başında ikinci sezonu başlayan ve hafta sonunda da bir sonraki sezonun çekimlerinin şimdiden başladığını öğrendiğimiz Netflix’in ilk Almanca yapımı Dark, dizinin henüz yayınlanmamış sezonuyla bile kafa karıştırmaya devam ediyor. Diziden paylaşılan ilk görsellerde henüz isimini bilmediğimiz yeni bir karakterimiz var.

-Spoiler-

Martha’nın son bölümün son sahnesinde söylediği “Hangi zamandan değil, hangi dünyadan geliyorum daha önemli” repliği üzerine sonsuz ihtimale boğulduğumuz dizinin yeni sezonu başlamadan bu sorunun cevabını asla öğrenemeyeceğiz.

-Spoiler-

Henüz hala izlememiş olanlar için bir özet geçmek gerekirse; Oliver MasucciKaroline Eichhorn ve Louis Hofmann gibi genç ve tecrübeli isimleri aynı yapımda buluşturan dizi, Winden isimli bir Alman kasabasında kaybolan iki çocuğun arama sürecinde ve sonrasında yaşanan gizemli ve karmaşık olayları merkezine alıyor.

Üçüncü sezon için henüz bir yayın tarihi açıklamayan Netflix ve Dark’ın, ikinci sezonun başlangıç tarihinin dizi içinden önemli bir tarihe denk getirdiğini düşünürsek, dizideki kıyamet gününde, yani 27 Haziran 2020’de yeni sezonla buluşabiliriz.