edward furlong yeni terminator filminde karşımıza çıkacak

edward furlong yeni terminator filminde karşımıza çıkacak


1 kasım'da vizyonda


Tim Miller’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Terminator: Dark Fate’te, 1991’de vizyona giren Terminator 2: Judgment Day’de John Connor karakterine hayat veren Edward Furlong da yer alacak.

Terminator serisinin yaratıcısı James Cameron‘ın yapımcı rolüyle projeye dahil olduğu Terminator: Dark Fate, serinin Rise of the Machines, Salvation ve Genisys filmlerini pas geçip, direkt olarak Terminator 2: Judgement Day’in bıraktığı yerden devam edecek.

Paylaşılan görsellerde ve fragmanda orijinal Sarah Connor, yani Linda Hamilton‘ın yanında son olarak Blade Runner 2049, Black Mirror’ın San Junipero bölümü ve değeri pek anlaşılmayan dizi Halt and Catch Fire’da izlediğimiz Mackenzie Davis’i görmüştük. Diziyle ilgili paylaşılan son gelişmeyle ise kült seride John Connor karakterini canlandıran ve hikayede epey önemli bir yere sahip Edward Furlong’un da filmde yer alacağını öğrendik. Serinin sonraki filmlerinde de yer alan ancak başka isimler tarafından canlandırılan John Connor rolünü Terminator 3: Rise of the Machines’te Nick Stahl, Terminator Salvation’da Christian Bale, Terminator Genisys’te ise Jason Clarke canlandırmıştı.

Klasik bir seçilmiş olanı kurtarma hikayesinin peşinden gideceğimiz Arnold Schwarzenegger sürprizli Dark Fate fragmanı hemen aşağıda. Dark Fate, 1 Kasım’da vizyona girecek.