henry cavill ve ben kingsley, night hunter’da bir araya geliyor

henry cavill ve ben kingsley, night hunter’da bir araya geliyor


atanamamış the silence of the lambs 


İngiliz sinemasının biri Oscar ödüllü biri Oscar ödülsüz iki başarılı ismi Ben Kingsley ve Henry Cavill’i bir arata getiren Night Hunter, yüksek adrenalinli bir polisiye hikayeyi anlatıyor.

The Silence of the Lambs ve Seven gibi klasiklerin izinden gidip sürpriz sonlar ve her an bizi yerimizden sıçratma ihtimali yüksek sahnelerle dolu olan Night Hunter’da sadece kadınları hedefine alan Simon isimli katilin hikayesine odaklanıyoruz.

Sayısız cinayetin baş şüphelisi olarak yakalan ve hapse mahkum edilen Simon için her şey daha yeni başlamıştır. Yakalanmasına rağmen evinden çıkan onlarca DNA örneğininin izini süren ve bıraktığı ipuçlarını takip eden polislerin birer birer ölmesiyle farklı bir yöne ilerleyen dava süreci daha bir çok sürprizi de ortaya çıkaracaktır.

İlk başta ismi Nomis olarak açıklanan ama sonradan Night Hunter olarak değiştirilen filmde Kingsley ve Cavill’e Alexandra Daddario, Brendan Fletcher, Stanley Tucci, Nathan Fillion ve Minka Kelly‘den oluşan bir kadro eşlik ediyor. 15 Ağustos’ta Rusya’da, 28 Eylül’de ise ABD’de vizyona girecek filmin ülkemizde de sonbaharda vizyona girmesi yüksek ihtimal.