kanye’nin (yine) muazzam bir fikri var

kanye’nin (yine) muazzam bir fikri var


kanye west biyografisine hazır mıyız?


Kanye West, şahsına münhasır fikirleriyle bizi şaşırtamaya devam ediyor. Ünlü rapçinin yeni projesi, kendi hayatını beyaz perdeye aktarmak, kendisini canlandırmasını istediği kişi ise Danny McBride.

Yeni dizisinin tanıtım turu için Jimmy Kimmel’a konuk olan McBride, Kanye ile geçirdiği günü bize şöyle aktarıyor: ‘’Bir proje için fikri olduğunu söyleyerek benimle buluştu, ki bence muhteşem bir fikir. Kendi hayat hikayesini film yapmak ve kendisini benim oynamamı istiyordu. Charleston’a geldi, teknede takıldık ve sadece fikrini konuştuk.’’ Konuşmadan sonra ise Kanye, McBride’ın evinde akşama kadar oyuncunun oğlunu Fortnite oynarken izlemiş…

Projenin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği kesin değil ama en azından Kanye’nin genç versiyonunu Jaden Smith’in oynayacağı Ominverse dizisinin Showtime tarafından satın alındığını biliyoruz. Bu görüşmenin Omniverse ile ilgili mi yoksa başka bir proje mi olduğunu bize zaman gösterecek.

Danny McBride’ın yeni dizisi The Righteous Stones ise HBO’da gelecek ay başlayacak ve dizinin bugün yayınlanan fragmanı BURADA.

Danny McBride’ın Jimmy Kimmel’a konuk olduğu videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.