kid cudi yeni albüm üstüne netflix animasyonuyla dönüyor

kid cudi yeni albüm üstüne netflix animasyonuyla dönüyor


hadi bakalım


Son olarak geçtiğimiz hafta Luca Guadagnino’nun bütün bölümleri kendisinin yöneteceğini açıkladığı HBO’daki yeni dizisi We Are Who We Are’ın kadrosuna dahil olan Kid Cudi, yeni bir albüm hazırlığında olduğunu açıkladı.

ABC’nin ödüllü dizisi Black-ish’in yaratıcısı Kenya Barris’le güçlerini birleştiren Kid Cudi, son yıllarda müzik dünyasının popüler trendi olan “Albüm yanında mutlaka görsel bir şeyler de verelim” trendlere uyarak, Netflix için albümle aynı ismi taşıyacak Entergalactic isimli bir animasyon dizisini de hayata geçirecek. Devamı bir türlü gelmeyen ve iptaliyle hayal kırıklığı yaratan HBO yapımı How to Make It in America’da Kid Cudi ile birlikte çalışan Ian Edelman’ın da yer alacağı proje aşkı keşfetme yolculuğunda genç bir adamın hikayesini anlatacak.

Entergalactic, Cudi’nin sıkı hayranlarına tanıdık gelebilir çünkü sanatçının 2009 yılında yayınladığı otobiyografik albümü Man On The Moon: End of the Day’de de aynı isimli bir şarkı yer alıyordu. Twitter hesabından albümün önümüzdeki yıl yayınlanacağının müjdesini veren Kid Cudi, bakalım sinema ve müzik dünyası arasındaki koşuşturmadan iyi bir albüm çıkartabilecek mi?