lee pace ve jason sudeikis’li driven’dan yeni fragman

lee pace ve jason sudeikis’li driven’dan yeni fragman


marty’yi yeterince izledik, sıra delorean’da


Back to the Future denince akla ilk gelen şeylerden ikonik otomobil DeLorean DMC-12’in arkasındaki isim, dev markanın CEO’su John DeLorean’ın 80’lerdeki yükselişini ve düşüşünü anlatan ve Lee Pace ile Jason Sudeikis’in başrollerini paylaştığı Driven’ın yeni fragmanı yayınlandı.

2018 Venedik Film Festivali’nin kapanışını yapan filmde, Halt and Catch Fire, The Hobbit, Guardians of the Galaxy gibi yapımlardan tanıdığımız Lee Pace, DeLorean imparatorluğunun sahibi John DeLorean’ı canlandırırken, Saturday Night Live’ın eski gediklilerinden Jason Sudeikis ise ünlü CEO’nun sabıkalı dostu Jim Hoffman’a hayat verecek.

Heyecan verici birtakım olaylar sonucunda ters giden DeLorean ve Hoffman dostluğunun hikayesini anlatacak filmin yönetmen koltuğunda BAFTA ödüllü İngiliz yönetmen Nick Hamm var.

Lee Pace ve Jason Sudeikis’e; House of Cards’dan tanıdığımız oyuncu Corey Stoll, Arrested Development’ta George Sr.’ın acayip sekreteri olarak hatırladığımız Judy Greer ve The Oath dizisinden Isabel Arraiza’nın eşlik ettiği film, 16 Ağustos’ta vizyona girecek.