marilyn manson, stephen king uyarlaması the stand’in kadrosuna katıldı

marilyn manson, stephen king uyarlaması the stand’in kadrosuna katıldı


bekliyoruz...


Daha önce Sons of Anarchy ve Salem gibi dizilerle televizyon dünyasıyla olan flörtünü bir üst seviyeye taşıyan Marilyn Manson, Stephen King’in tekrar televizyona uyarlanacak kitabı The Stand ile karşımıza çıkacak.

Sinema ve televizyon dünyasında uyarlama denince akla gelen ilk isimlerden Stephen King’in en sevilen romanlarından biri olan The Stand, 90’lı yıllarda izlediğimiz versiyonundan sonra bir kez daha televizyona uyarlanıyor. Daha önce 1994 yapımı mini diziyle izleyicilerin karşına çıkan The Stand’in yeni versiyonu, son dönemde Star Trek: Discovery ve The Twilight Zone gibi yapımlara kendinden söz ettiren CBS All Access üzerinden izleyiciyle buluşacak.

Geçtiğimiz günlerde Revolver dergisine müjdeli haberi veren Manson; “Shooter Jennings ile birlikte Stephen King’in romanından uyarlanan The Stand dizisi için The Doors’un The End şarkısını cover‘ladık. Aynı zamanda dizide oyuncu olarak da rol alacağım.” açıklamasını yaptı. Dizide hangi karakteri canlandıracağı konusunda bir ipucu vermeyen müzisyene eşlik etmesi beklenen isimler arasında James Marsden, Amber Heard, Whoopi Goldberg, Greg Kinnear, Odessa Young ve Henry Zaga yer alıyor.

10 bölümden oluşacak The Stand’in kamera arkasında ise şu sıralar The New Mutants filmi ile meşgul olan Josh Boone var. Boone, dizide senarist, yönetmen ve yapımcı olarak yer alarak zorlu bir görev üstleniyor. Ölümcül bir salgının dünya nüfusunun yüzde 99’unu öldürmesi ve iyi ile kötü arasındaki savaşa odaklanacak dizi, 108 yaşında hayırsever bir kadın olan Abagail Ana’nın bir araya getirdiği grubun insanlığın kaderini belirleyecek savaşta şeytani bir figür olan Randal Flagg ve takipçileri ile karşı karşıya gelmesini anlatacak.