netflix’in the witcher uyarlamasından ilk görseller

netflix’in the witcher uyarlamasından ilk görseller



Netflix’in oyun dünyasının en sevilen ve başarılı serilerinden The Witcher’ı televizyona uyarlama çalışmasından ilk eli yüzü düzgün resmi görseller paylaşıldı.

Geçtiğimiz yılın sonlarında mini bir tanıtım videosuyla Henry Cavill’i Gerald of Rivia olarak ilk kez görmüştük ve açıkçası yüzümüz biraz ekşimişti. Oyuncu tercihleriyle sevenlerini “kitaptaki gibi mi yoksa oyundaki gibimi olmalı?” ikilemine düşüren Netflix, bu tartışmalara kulaklarını tıkayıp diziden ilk görselleri paylaşarak bu tartışmanın içinden yağ gibi çekildi.

Rol için ismi geçen birçok aday arasından seçildiği andan itibaren oyunun ve kitabın sıkı takipçileri tarafından tepki toplayan Cavill, fotoğraflardan gördüğümüz kadarıyla kıyafeti ve kılıcı ile bu sefer göze daha bir hoş geliyor. İçten içe hala Geralt’tan çok Halloween’e özel bir Volkan Konak cosplay’i gibi düşündüğümüz Cavill’in yanı sıra dizide Ciri ve Yennefer rollerine hayat verecek Freya Allan ve Anya Chalotra’yı da ilk defa görmüş olduk.

Jodhi May, Mimi Ndiweni, Therica Wilson-Read ve Millie Brady gibi isimlerin de yer alacağı yapım, The Defenders ve Daredevil’ın senaristi Lauren Schmidt Hissrich tarafından ekrana taşınacak. 8 bölüm sürecek dizinin ilk sezonunun yayın tarihiyle ilgili bir detay paylaşılmadı.