paul rudd yeni ghostbusters’ın kadrosuna dahil oldu

paul rudd yeni ghostbusters’ın kadrosuna dahil oldu


who you gonna call? paul rudd!


Bir türlü yaşlanmayan Paul Rudd, şimdi de Ghostbusters 2020 filmiyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Yeni filmde yer alacağını çektiği bir video ile bizzat duyuran Rudd, güzel haberi Ghostbusters’ın çekildiği itfaiye istasyonu önünde verdi.

Kariyerinin başından itibaren komedi performanslarıyla hatırladığımız, son olarak Ant-Man rolüyle kariyerinin zirvesine doğru yol alan Rudd’ın filmdeki karakteri henüz netlik kazanmış değil. Ghostbusters 2020 ile ilgili detaylar henüz yeni yeni netleşirken, filmde eski kadrodan Dan Aykroyd ve Sigourney Weaver‘ı göreceğimiz şimdilik kesin. Şu anlık belli olan kadroda yer alan diğer isimler ise Finn Wolfhard, Carrie Coon ve Mckenna Grace. Ayrıca filmin orijinal kadrosundan Ernie Hudson, Bill Murray, Annie Potts’un da bu fırsatı kaçırmayıp role evet diyecekleri kulislerde konuşuluyor.

Orijinal serinin yönetmeni Ivan Reitman’ın oğlu Jason Reitman tarafından çekilecek olan film, hikayeye kaldığı yerden devam edecek. Geçtiğimiz aylarda, Ghostbusters 2020’nin 2016’da çekilen kadın başrollü Ghostbusters filmini yok sayacak olması büyük tartışmalara yol açmış ve 2016 yapımı filme yapılan büyük bir saygısızlık olarak nitelendirilmişti.

Eğer kadro yakın zamanda son şeklini alır ve bir aksilik olmadan çekimlere başlanırsa, filmin 10 Temmuz 2020‘de vizyona girmesi planlanıyor.