peaky blinders’ın beşinci sezonundan ilk fragman geldi

peaky blinders’ın beşinci sezonundan ilk fragman geldi


tommy shelby milletvekili oluyor


Eş dost toplanıp Cillian Murphy’nin canlandırdığı çete başı Tommy Shelby‘nin havalı hal ve tavırlarını uzun uzun izlediğimiz Peaky Blinders’ın beşinci sezonundan ilk fragman geldi.

Birmingham’lı Peaky Blinders çetesinin hikayesini anlatan dizide bu sene işe siyaset de karışıyor. Yayın tarihi belli olmayan yeni sezon, bu sene BBC One’da yayınlanmasının ardından Netflix’te izleyiciyle buluşacak.

Çete başı Tommy Shelby’nin beşinci sezondaki karakteriyle alakalı konuşan dizinin yaratıcısı Caryn Mandabach, Tommy’nin bu sezon daha çok Don Draper, Walter White veya Tony Soprano’ya benzediğini söylüyor.

The Witch, Split ve Glass gibi filmlerdeki performansıyla gözleri üzerine çeken Anya Taylor-Joy’un yanı sıra Neil Maskell, Kate Dickie, Cosmo Jarvis, Emmett J Scanlan, Elliot Cowan, Charlene McKenna, Andrew Koji ve Daryl McCormack gibi isimlerin de kadroya katıldığı beşinci sezondan bir diğer sürpriz ise diziye özel soundtrack’in Anna Calvi’den gelmesi.

Yeni sezonun çekimleri tamamlanan ve Birmingham’da gerçekleşen ön gösterimi ile bir grup seyirci için görücüye çıkarılan beşinci sezon fragmanını buradan izleyebilirsiniz.