quentin tarantino çekilemeyen pulp fiction prequel’ı double v vega hakkında konuştu

quentin tarantino çekilemeyen pulp fiction prequel’ı double v vega hakkında konuştu


olsaydı iyiydi de işte…


Once Upon a Time in Hollywood’dan sonra eleğini asmaya hazırlansa da sinemaya olan aşkını içinde tutamayan Quentin Tarantino, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda tasarladığı ama yapıma gidecek kadar geliştirmemiş olsa da isminin Double V Vega olmasına karar verdiği Pulp Fiction prequel’ı hakkında konuştu.

Planlama aşamasından öteye gitse John Travolta ve Michael Madsen’ın Pulp Fiction ve Reservoir Dogs’da canlandırdıkları karakterlerin yer alacağı film için senaryolaştırmaya yetecek kadar olmasa da bir hikayesi olduğunu söyleyen Tarantino, olayların Vincent Vega’nın Amsterdam’da bir kulüp işlettiği dönemde Vic ile muhtemelen başlarını bir dizi belaya soktukları bir hafta sonunda geçtiğini hayal ettiğini ekledi.

Bu raddede projenin gerçekleşme ihtimalinin olmadığını söyleyen yönetmen, geçtiğimiz günlerde de Kill Bill Vol.3 için tasarladığı fikirleri paylaşmıştı.

Yapıma gitme şansı olmayan proje için üzülmekten kendimizi alamasak da 23 Ağustos’taki buluşmamıza az kalan Once Upon a Time in Hollywood’u düşünerek moral depoluyoruz.