quentin tarantino ve uma thurman kill bill 3’e sıcak bakıyor

quentin tarantino ve uma thurman kill bill 3’e sıcak bakıyor


olur mu olur...


Büyük bir merakla son filmi Once Upon A Time In America’nın vizyona girmesini beklediğimiz Quentin Tarantino, bizleri geçmişe götürüp heyecanlandıracak bir açıklama yaptı.

Quentin Tarantino filmografisinin en başarılı yapımlarından olan Kill Bill serisinin devam edip etmeyeceği, uzun zamandır istenen ve konuşulan konulardan biriydi. 2003’te vizyona giren ilk filmin hemen ardından 2004’te izleyiciyle buluşan Kill Bill Vol.2’dan sonra üçüncü bir Kill Bill filminin çekilip çekilmeyeceği yıllar boyunca konuşuldu, hatta Kill Bill Vol. 3’nin, Vernita’nın kızı Nikki Bell’in The Bride’dan alacağı intikamı anlatacağı bile konuşuluyordu. Ama bu konuşulanların hiçbiri gerçekleşmedi ve film hayata geçmedi.

Filminin tanıtım sürecinde bir podcast yayınına misafir olan Tarantino, Uma Thurman ile beraber Kill Bill Vol. 3 üzerine konuştuklarını açıkladı. Filmin hayata geçip geçmeyeceğinden emin olmadıklarını açıklayan ama bu konu üstüne düşündüklerini de gizlemeyen başarılı yönetmen “Eğer filmlerimden birinin devamını çekecek olsam, bu kesinlikle üçüncü bir Kill Bill filmi olurdu.” açıklamasıyla bizleri heyecanlandırdı.

Sadece bu açıklamayla yetinmeyen Tarantino, bir de üstüne filmin kötü karakteri Bill’in hikayesi üzerine de düşündüğünü ve günün birinde Esteban Vihaio, Hattori Hanzō ve Pai Mei karakterlerinin bir araya geldiği bir film çekebileceğini de ima etti. Bill’in filmlerde gördüğümüz konumuna nasıl geldiğini anlatıp hikayenin arka planını seyirciyle buluşturmanın güzel olabileceğini paylaşan Tarantino’nun bir gün bu seriyi devam ettireceğine inancımız tam.