red dead redemption 2 soundtrack’i eksik şarkılarıyla bir kez daha geliyor

red dead redemption 2 soundtrack’i eksik şarkılarıyla bir kez daha geliyor


oyuna yeniden başlatacak haber


Sadece çıkış haftasında Rockstar Games’e 725 Milyon Dolar gelir kazandırarak oyun dünyasına adını altın harflerle yazdıran Red Dead Redemption 2, oynanışıyla olduğu kadar diğer detaylarıyla da birçok kullanıcının beğenisini kazanmıştı.

26 Ekim 2018’de piyasaya çıkan ve oyun dünyasının göbeğine bomba gibi düşen RDR 2 hakkındaki efsaneleri bir kenara bırakırsak, bahsettiğimiz en dikkat çekici detay, Daniel Lanois önderliğinde hazırlanan soundtrack albümünde Arca, D’Angelo, Colin Stetson, Queens Of The Stone Age’den Josh Homme ve Jon Theodore gibi isimler yer almasıydı. Bu isimlerin yer aldığı değil de oyunda kullanılan bestelerin yer aldığı albümü 12 Temmuz’da dinlemeye başlamıştık.

Şimdi de hemen yukarıda bahsettiğimiz isimlerin şarkılarının da bulunduğu, The Music Of Red Dead Redemption 2: Original Score isimli yeni bir soundtrack albümü geliyor. 9 Ağustos’ta yayınlanacak albümden üç şarkı ise önden paylaşıldı. İlk soundtrack albümünü plak formatında satın alanların paylaşılacak özel bir kod ile bu yeni şarkıları ücretsiz bir şekilde edinebileceğini belirtelim.

Bu haberin gazıyla akşam oyuna yeniden başlayacaklar kaleye mum diksin.