robert de niro, martin scorsese ve leonardo dicaprio’lu killers of the flower moon kadrosunda

robert de niro, martin scorsese ve leonardo dicaprio’lu killers of the flower moon kadrosunda



Martin Scorsese’nin Leonardo DiCaprio ile bir kez daha aynı projede buluşacağı Killers of the Flower Moon’un kadrosuna bir büyük isim daha eklendi.

Bir türlü bitmeyen ve sonbaharda vizyona gireceği açıklanan Robert De Niro ve Al Pacino’lu The Irishman’e gün saydığımız Martin Scorsese, Robert De Niro’yu bir sonraki projesi olan Killers of the Flower Moon’da yer almaya ikna etti.

James Gray’in beyaz perdeye aktardığı The Lost City of Z’in de yazarı olan David Grann’in Killers of the Flower Moon: The Osage Murders romanından beyaz perdeye aktarılacak film; 1920-1925 yılları arasında, Osage yerlilerinin yaşadıkları yerde petrol bulunmasının ardından sistematik bir biçimde katledilmesinin gerçek hikayesini konu alıyor.

Olayı araştıran birçok araştırmacının öldürülmesi üzerine sürece dahil olan FBI’ın o zamana kadarki en önemli ve en büyük davası olan The Osage Murders, ABD tarihinin en ölümcül komplolarından bir tanesi olarak adım adım gün yüzüne çıkacaktır.

Senaryosunu Forrest GumpThe InsiderThe Curious Case of Benjamin Button ve Munich gibi filmlerin arkasındaki isim olan Oscar ödüllü senarist Eric Roth’un yazacağı film, hikayesiyle tam da Oscar heyetinin hoşuna gidebilecek türde bir yapım. DiCaprio ve De Niro’nun yanına eklenecek muhtemel diğer yıldız isimlerle başka bir dev kadrolu Scorsese filmine dönecek Killers of the Flower Moon’dan gelecek haberleri merakla bekliyoruz.