robert pattinson ve willem dafoe’lu the lighthouse fragmanına buyurun

robert pattinson ve willem dafoe’lu the lighthouse fragmanına buyurun


izleyin, izletin çünkü inanılmaz görünüyor


2017 yapımı Safdie Kardeşler imzalı Good Time ile senelerdir süregelen oyunculuk yeteneğinin sorgulandığı çeşitli muhabbetlerin sonunu getirmek üzere sağlam bir adım atan Robert Pattinson, son darbeyi Willem Dafoe ile rolleri paylaştığı The Lighthouse ile vurmaya hazırlanıyor gibi görünüyor.

Sundance’te The Witch ile en iyi yönetmen ödülünü kucaklayan Robert Eggers’ın, dört yıl ardından korku sahnesine geri dönüşü olan filmde Pattinson ve Dafoe, gizemli ve ıssız bir adada görev yapan ve zamanla gerçekliği sorgulamaya başlayan iki deniz feneri bekçisini canlandırıyor.

Willem Defoe’nun Tarkovsky’nin tarzına yakın olarak tanımladığı filmin senaryosunu yönetmen Robert Eggers, kardeşi Max Eggers ile birlikte yazdı.

Pattinson’ın Good Time ve High Life projelerinin, Dafeoe’nun yer aldığı The Florida Project’in yapımcı stüdyosu olan A24 yapımı film, geçtiğimiz Mayıs ayında prömiyerini yaptığı Cannes’da Uluslararası Film Eleştirmenleri Federasyonu tarafından festivalin en iyi filmi seçilmişti.

Eggers’ın The Witch’te birlikte çalıştığı görüntü yönetmeni Jarin Blaschke ile yeniden bir araya geldiği film, 18 Ekim’de vizyona girecek.