sekiz bölümde sekiz farklı aşk hikayesini anlatacak modern love’dan fragman

sekiz bölümde sekiz farklı aşk hikayesini anlatacak modern love’dan fragman


ilk bölüm 18 ekim'de


Amazon Prime, ilhamını New York Times’ın insan ilişkileri ve aşk konulu köşesinden alan ve baş rolünü Anne Hathaway’in oynayacağı Modern Love dizisinden bir fragman yayınladı.

Yaratıcı koltuğunda Once ve Sing Street gibi projelerden tanıdığımız John Carney’in yaptığı Modern Love, bir dönem Hollywood’un umarsızca romantik komedi filmi pazarladığı ve farklı hayat hikayelerine sahip insanları aynı temada buluşturup herkesin birbirine aşık olduğu filmleri hatırlatıyor.

Anne Hathaway’in yanı sıra Tina Fey, Dev Patel, Caitlin McGee, John Slattery, Brandon Victor Dixon, Catherine Keener, Julia Garner, Andy García, Cristin Milioti, Olivia Cooke, Andrew Scott, Shea Whigham, Gary Carr, Sofia Boutella, John Gallagher Jr. ve Sam Masto gibi geniş bir oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin ilk sezonu sekiz bölümden oluşacak ve her bölüm farklı bir hikayeyi ele alacak.

Dizideki karakteriyle ve romantik komedi yapımların sinemada azalmasıyla ilgili Deadline’a konuşan Hathaway şunları söylüyor: ‘’Karakterim, hepimizin sevilmeye değer olduğunu öğrenmesi lazım. İnsanlar, romantik komedileri evde izlemenin daha zevkli olduğunu düşünüyor, onları sinema salonuna çeken başka şeyler.’’ Dizi, 18 Ekim’de Amazon Prime yayına giriyor. İlk fragman ise hemen aşağıda.