seth rogen’ın süper kahraman dizisi the boys’tan son fragman

seth rogen’ın süper kahraman dizisi the boys’tan son fragman


bir garip süper kahraman dizisi


Evan Goldberg ve Seth Rogen ikilisinin Amazon ile güçlerini birleştirdiği süper kahraman dizisi The Boys’tan son bir fragman paylaşıldı.

Goldberg ve Rogen’ın başarıyla televizyona uyarladığı The Preacher’dan sonra süper kahramanları merkezine alan yeni proje The Boys, sahip oldukları şöhret yüzünden artık kontrolden çıkan ve dünyaya faydadan çok zararları dokunan süper kahramanları düzene sokmak, gerekirse de ortadan kaldırmak için CIA önderliğinde kurulan bir ekibin hikayesini anlatıyor.

Karl Urban, Karen Fukuhara, Laz Alonso, Tomer Kapon, Anthony Starr, Dominique McElligott, Jesse T. Usher, Chance Crawford, Simon Pegg ve Jack Quaid gibi isimleri bir araya getiren The Boys; aynı zamanda çizgi roman dünyasının uyarlanması en zor serileri arasında gösterilen The Preacher‘ın yazarlarından Garth Ennis ve Darick Robertson‘ın yeni projesi.

İlk yayınlanmaya başladığında büyük merak uyandıran ama artık Arka Sokaklar’a bağlayan Supernatural’ın yaratıcısı Eric Kripke’nin de ikiliye eşlik ettiği The Boys’un ilk sezonu 26 Temmuz’da, yani iki gün sonra başlayacak.

Dizinin yayından önceki son fragmanı burada.