taika waititi ve thor, dördüncü film için bir araya geliyor

taika waititi ve thor, dördüncü film için bir araya geliyor


o kilitli kapılar açılsın


Avengers: Endgame sonrası serinin akıbeti ne olacak henüz bilmiyoruz ama Marvel karakterlerinin macerasında sona gelmediğimize eminiz. Nereden mi eminiz? Çünkü Marvel Sinematik Evreni’nin en başarılı filminin arkasındaki isim olan Taika Waititi, kendisinin yazıp yöneteceği yeni bir Thor filmi için Marvel ile anlaşmaya vardı.

Avengers serisinin son filminden sonra geleceğini merak ettiğimiz karakterlerden biri olan Thor’u canlandıran Chris Hemsworth, Avengers Endgame sonrası Marvel ile anlaşması sona eren isimlerden biriydi. Thor: Ragnarok’ta Asgard’ın yok olması ve Endgame’in sonunda da Thor’un Guardians of the Galaxy ile bir maceraya atılması, yeni ve büyük bir Thor filmi yerine Hemsworth’ün karaktere daha küçük rollerde hayat verebileceğini düşündürmüştü. İşlerin böyle ilerlemeyeceği ise çok geçmeden ortaya çıktı ve Thor: Ragnarok’un yönetmeni Taika Waititi, dördüncü film içim imzayı attı. Geçtiğimiz aylarda live-action olarak sinemaya aktarılacak Akira’nın yönetmen koltuğunda oturacağı açıklanan Waititi, bu projeyi de böylelikle askıya almış oldu. Yapım şirketinin filmi Waititi olmadan mı devam ettireceği yoksa yerine başka birini mi bulacağını zaman gösterecek.

Thor: Ragnarok sonrası ortaya çıkardığı başarılı işle kendisini bol bol övdüğümüz Waititi, Thor’un eğlenceli yanını ortaya çıkaması ve karakter gelişimine gösterdiği özenle serinin hayranlarının da büyük beğenisini kazanmıştı. Şimdi Waititi’nin bir kez daha yönetmen koltuğuna oturmasıyla artan beklentileri bir kenara bırakırsak akıllardaki en büyük soru filmin neyi anlatacağı.

Avengers: Endgame sonrası aldığı kilolarla alışık olduğumuz görüntüsünden çok uzakta bir imaj çizen Thor’un solo hikayesi bizi geçmişe götürüp farklı bir zaman dilimini mi anlatacak yoksa farklı yan karakterler ve farklı bir evrende mi olacağız heyecanla bekliyoruz. Marvel’ın henüz Chris Hemsworth’le el sıkışmadığını da hatırlatarak seriden gelecek güzel haberleri beklemeye başlayalım.