yeni noah baumbach filmi marriage story ile tanışın

yeni noah baumbach filmi marriage story ile tanışın


setten yeni fotoğraflar da burada


Scarlett Johansson ve Adam Driver’ın başrollerini paylaştığı Noah Baumbach’ın yeni filminin ismi Toronto Film Festivali’nde açıklandı. Marriage Story isimli film, bir aktris ile oyun yazarı kocasının sıkıntılı boşanması ve oğullarının velayetini kimin alacağı üzerine kurulu bir aile hikayesini işleyecek. Yönetmenin son filmi The Meyerowitz Stories gibi Netflix üzerinden vizyona girecek film, aynı zamanda Toronto Film Festivali’nde gösterilecek.

Indiewire’a röportaj veren Baumbach, filmdeki çiftin arasındaki dinamiği, Ernst Lubitsch’in To Be or Not to Be’si ve Howard Hawks’in Twentieth Century’sinden ilham alarak inşa ettiğini söylüyor. Bir başka ilham kaynağı olarak Ingmar Bergman’ın Persona’sını gösteren Baumbach: ‘’Filmde çok fazla yakın çekim olacağını biliyordum. Çoğunlukla iki kişi bir karede olacak ve Bergman’ın bu kareleri çekiş tarzını çok beğeniyorum.’’ sözleriyle efsane yönetmeni de övmeyi unutmuyor.

Film, bu sene Toronto Film Festivali’nden sonra Netflix üzerinden izlenebilecek. Setten gelen taze fotoğrafları ve yönetmenin son filmi The Meyerowitz Stories’in fragmanını hemen aşağıdan bulabilirsiniz.