yeni sherlock holmes filmini guy ritchie yönetmeyecek

yeni sherlock holmes filmini guy ritchie yönetmeyecek


dexter fletcher görev başında


2021’de vizyona girmesi planlanan Sherlock Holmes 3’ün yönetmeni Bohemian Rhapsody ve Rocketman’dan aşina olduğumuz Dexter Fletcher oldu. Bir İngiliz efsanesinden diğerine atlayan, fakat bu sefer farklı bir alana düşen Fletcher’ın nasıl bir iş çıkaracağı merak konusu. Freddie Mercury’nin hayatını konu alan Bohemian Rhapsody ve Elton John’un hayatını ele alan Rocketman ile övgüleri toplayan yönetmen, ilk iki filmi yöneten Guy Ritchie’den koltuğu devralacak.

Robert Downey Jr. ve Jude Law gibi yıldız isimlerin de filmde tekrar yerini alacak olması, beklentileri arttırıyor. Downey Jr.’ın Iron Man ile özdeşleştikten sonra beyaz perdede çok gözükmemesi, filmin gecikmesinde rol oynamış gibi gözüküyor. En son Sherlock Holmes filmi A Game of Shadows, 2011’de vizyona girmişti.

Chris Brancato’nun senaryosunu yazacağı yeni filmin prodüksiyonunu Susan Downey, Joel Silver, Dan Lin ve Lionel Wigram üstlenecek.

Dexter Fletcher’ın yönetmen koltuğunda olduğu Rocketman ve Bohemian Rhapsody’nin fragmanlarını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.