black panther 2’nin vizyon tarihi belli oldu; 6 mayıs 2022

black panther 2’nin vizyon tarihi belli oldu; 6 mayıs 2022


beklemeye başlayalım


Avengers ile son yıllarda H0llywood’un en çok konuşulan filmlerinden biri olan, hatta vizyona girdikten sonra Oscar komitesi tarafından yarışmaya yeni başlıklar eklettirecek kadar (sonra iptal edildi ama olsun) hakkında konuşulan Black Panther 2’nin vizyon tarihi belli oldu.

Ryan Coogler’ın bir kez daha yönetmen koltuğunda yer alacağı, resmi olarak açıklanmasa da ilk filmdeki kadronun aynen geri döneceğine inandığımız serinin devam filmini 6 Mayıs 2022’de izleyeceğiz. Marvel’ın dün akşam gerçekleştirdiği, yeni dizileriyle birlikte önümüzdeki tarihlerde karşımıza çıkacak projelerini açıkladığı D23 isimli etkinlikte yaptığı duyuru, serinin hayranlarını şimdiden ikiye bölmüş durumda. Film için iki yıl sabretmekte zorlanacak gibi gözüken hayranlar, bu süre içerisinde Marvel evreninden gelecek diğer filmlerle idare etmek zorunda.

Neyse ki Marvel aradaki bu süreyi boş geçirmeyecek ve Guardians Of The Galaxy Vol 3. (önceden Black Panther 2’nun vizyon tarihi kendisine aitti), Deadpool ve açıklanacak diğer Marvel filmleri yer alacak. Şimdilik sadece Martin Freeman’ın resmi olarak döneceğini açıkladığı seriden bu ivmeyle birlikte yakın zamanda yeni haberler duyma olasılığımız yüksek gözüküyor