david bowie’nin ziggy stardust’a dönüşümünü anlatacak stardust’tan ilk görsel

david bowie’nin ziggy stardust’a dönüşümünü anlatacak stardust’tan ilk görsel


david bowie şarkısı olmayan bir bowie filmi


David Bowie’nin 1971 yılındaki ABD’yi ilk ziyaretini ve ardından nasıl Ziggy Stardust personasına geçiş yaptığını öğreneceğimiz Stardust’tan ilk görsel paylaşıldı.

Kamera önünde olduğu kadar sahnede de yetenekli olan Johnny Flynn’in David Bowie’yi canlandıracağı filmde Flynn’e David Bowie’nin o dönemki eşi Angie rolünde Jena Malone, plak şirketinin halkla ilişkiler sorumlusu rolünde ise Marc Maron eşlik edecek. Bowie’nin oğlu ve aynı zamanda yönetmen olan Duncan Jones’un Twitter hesabından paylaştığı fotoğrafla birlikte filmin aileden izin almadan hayata geçirildiği için herhangi bir Bowie şarkısı duyamayacağımızı da açıkladı.

Senaryosunu Christopher Bell’in kaleme alacağı filmin yönetmenliğini ise I Am Slave ve Death of a President gibi yapımlara imza atmış Gabriel Range üstlenecek. Haziran’da çekimleri başlayan Stardust’ın vizyon tarihi şimdilik belli değil.

David Bowie’nin hayatını anlatacak bir filmde Bowie şarkıları duyamayacak olmak kulağa bir hayli garip gelse de belki filmin çekimleri tamamlanmadan bu konuda olumlu bir adım atılır.