david lynch’ten z’den a’ya dev twin peaks box set’i

david lynch’ten z’den a’ya dev twin peaks box set’i


kaçıran yanar


Televizyon ve sinema dünyasının ne yapacağını merakla beklediğimiz isimlerinin başında gelen David Lynch, Twin Peaks hayranlarını mutlu edecek bir haber paylaştı.

2017’nin Mayıs ayında üçüncü sezonuyla bir kez daha arz-ı endam eden televizyon tarihinin en başarılı yapımlarından Twin Peaks, 25 yıl aradan sonra kaldığı yerden devam ederek hem gönülleri hem de kendisine yeni bir hayran kitlesi kazanmıştı. Bir gün dördüncü sezon izler miyiz şimdilik bilmiyoruz ama David Lynch’in bu gizemli kasabayla işi bitmemiş gibi gözüküyor.

Kişisel Twitter hesabından yaptığı bir açıklamayla Twin Peaks: From Z to A isimli çok özel bir box-set’in yakın zamanda piyasaya çıkacağını duyurdu. 21 CD’lik ve dizinin yayınlanan bütün bölümlerinin yer alacağı setin içerisinde Twin Peaks: Fire Walk with Me ve Showtime’ın hazırladığı Twin Peaks: The Return’de yer alacak.

Bununla biter mi? Bitmez…

20 saatlik özel içerik ve 6 saatlik daha önce yayınlanmamış görüntülerin yer alacağı kutuda Kyle MacLachlan, Sheryl Lee, Harry Goaz ve Kimmy Robertson ile yapılmış yeni röportajlar, The Roadhouse Bar’da sanatçıların gerçekleştirdiği canlı performansların montajlanmamış halleri yer alacak. Bununla birlikte dizinin pilot bölümü de dahil olmak üzere seçilmiş bölümlerin alternatif versiyonları ve yine seçilmiş bölümlerin 4K versiyonları setin içinde yer alacak.

İlk olarak 15 Kasım’da Kanada’da satışa çıkacak setin aynı zamanda içerisinde yine özel içeriklerin bulunduğu ama daha küçük bir versiyonu da satışa çıkacak. Sadece 25.000 adet üretilen ve el ile numaralandıran bu koleksiyon şimdiden ağız sulandırıcı gözüküyor.