fka twigs’in ilk oyunculuk denemesi, shia labeouf’lı honey boy’dan fragman

fka twigs’in ilk oyunculuk denemesi, shia labeouf’lı honey boy’dan fragman


shia labeouf, hayat hikayesiyle karşımızda


Shia LaBeouf‘ın hayat hikayesini anlattığı ve kendi babasından esinlenen bir karakteri canlandırdığı Honey Boy‘dan ilk fragman geldi.

LaBeouf’ın Hollywood’da büyürken yaşadığı olaylardan esinlenerek senaryosunu kaleme aldığı ve ödüllü yönetmen Alma Har’el‘in yönetmen koltuğunda oturduğu film, Otis Lort isimli genç bir aktör ve babasının hikayesini anlatacak.

Geçtiğimiz yıl izlediğimiz John Krasinski‘nin ilk yönetmenlik denemesi A Quiet Place‘te izlediğimiz Noah Jupe ve Boy Erased, Lady Bird ve Manchester by the Sea gibi yapımlarda izlediğimiz Oscar adayı genç oyuncu Lucas Hedges‘in yanı sıra ilk kez bir filmde izleyeceğimiz FKA twigs, Maika Monroe, Natasha Lyonne, Martin Starr, ve Clifton Collins Jr gibi isimler de filmin kadrosunda yer alıyor.

LaBeouf’ın genç yaşta buluştuğu şöhret sonrasında yaşadığı düşüş, yüzleştiği psikolojik sorunlar ve rehabilitasyon sürecinde kendini ararken iyileşmek için sanata sarılmasını anlatan ve Sundance‘ten olumlu tepkiler alan film, 8 Kasım’da vizyona girecek.