greta gerwig’in all-star kadrolu filmi little women’dan ilk fragman

greta gerwig’in all-star kadrolu filmi little women’dan ilk fragman


14 şubat 2020'de vizyonda


1868 ve 1869 yıllarında iki kitap halinde yayınlanan Louisa May Alcott‘un ünlü romanı Little Women‘ın Greta Gerwig tarafından beyaz perdeye uyarlanan sinema filminden ilk fragman paylaşıldı.

Lady Bird filmiyle büyük beğeni toplayan Greta Gerwig’in hem senaryosunu yazıp hem de yönetmen koltuğunda oturduğu Little Women, Amerikan İç Savaşı sonrasında dört kız kardeşinin hikayesinin anlatacak. Yeni projesi için Meryl Streep, Emma Watson, Saoirse Ronan, Timothée Chalamet, Laura Dern, Bob Odenkirk ve Louis Garrel’den oluşan yüksek bütçeli bir kadro oluşturan Gerwig, ödül sezonu için iddialı bu kadroyla bütün dikkatleri üstüne toplamış durumda.

Başarılı bir oyuncu kadrosunun yanına detaylıca çalışılmış bir dönem filmi havasını oturtan Gerwig’in cebindeki sürprizler bununla da bitmiyor. Film müziklerini; The Grand Budapest Hotel, Isle of Dogs, The Shape of Water, Harry Potter and Deathly Hallows gibi filmlerin müziklerini besteleyen iki Oscarlı Alexandre Desplat’ya emanet eden Gerwig’in yeni filmini Türkiye’de 14 Şubat 2020’de izleyeceğiz.

Little Women; Meg, Jo, Beth ve Amy isimli dört kız kardeşin Amerikan İç Savaşı’nın sonrasında geçen büyüme hikayesini konu alıyor.