guillermo del toro’nun yapımcı koltuğunda oturduğu antlers’tan korku dolu fragman

guillermo del toro’nun yapımcı koltuğunda oturduğu antlers’tan korku dolu fragman


karanlığa dikkat ediyoruz


The Shape of Water ile Oscar’ı kapan Guillermo del Toro’nun çok yoğun takviminde vakit bulup yapımcılığını üstlendiği Antlers’dan ilk fragman yayınlandı.

Scott Cooper’ın yönetmen koltuğunda oturduğu korku/gerilim türündeki film, içine kapanık bir öğrenciyle yakınlaşmaya başlayan genç bir öğretmenin küçük öğrencinin sakladığı bazı sırları ortaya çıkarmasının hikayesini anlatıyor.

Filmin başrollerinde, The Americans dizisiyle Altın Küre’ye aday ola Keri Russell ve son yıllarda ismini daha çok duymaya başladığımız iki Emmy adayı Jesse Plemons yer alıyor. Channel Zero’nun yaratıcısı Nick Antosca’nın The Quiet Boy isimli kısa hikayesinden beyaz perdeye uyarlanan filmin senaryosu, yönetmen Cooper’la birlikte Nick Antosca ve Henry Chaisson üçlüsünün imzasını taşıyor. Graham Greene, Scott Haze, Amy Madigan ve Jeremy T. Thomas gibi isimlerin de oyuncu kadrosunda yer aldığı filmin müzikleri, del Toro ile daha önce Pan’ın Labirenti’nde çalışan Oscar adayı besteci Javier Navarrete’ye emanet.

Filmle ilgili konuşan yönetmen Cooper; “Guillermo, beni asla bir korku filmi yönetmeni olarak görmediğini açıkça söyledi. Ancak filmlerimde çok fazla korkunç an var, bu da onun daha fazla dikkatini çekti.” açıklaması yaptı.

Resmi vizyon tarihi açıklanmayan film, 2020 içinde izleyiciyle buluşacak.