john malkovich’in jude law’a eşlik edeceği the new pope’tan ilk fragman

john malkovich’in jude law’a eşlik edeceği the new pope’tan ilk fragman


jude law yanarca


İtalyan sinemasının en önemli isimlerinden Paolo Sorrentino’nun televizyon dünyasındaki ender işlerinden The New Pope’tan ilk teaser’a kavuştuk.

Performansıyla Altın Küre’ye aday olan Jude Law‘un canlandırdığı, tarihteki ilk Amerikalı Papa olan Lenny Belardo’nun makamına geldikten sonra yaşadıklarına odaklanan The Young Pope’un tam olarak devamı olmasa da aynı hikaye üzerinden ilerleyecek The New Pope’ta Law’un yanında usta oyuncu John Malkovich’i izleyeceğiz. Katolik Kilisesi’nin başına geçen yeni Papa’yı canlandıracak Malkovich’e ise Silvio Orlando, Cecile de France, Javier Cámara, Ludivine Sagnier ve Stefano Accorsi eşlik edecek.

Henry Goodman, Ulrich Thomsen, Mark Ivanir, Yuliya Snigir, Sharon Stone ve Marilyn Manson’ın yeni sezonda dahil olacağı dizinin senaryosu, Sorrentino’nun daha önce birçok kez birlikte çalıştığı Umberto Contarello ve Stefano Bises ikilisine ait.

1 Eylül’de Venedik Film Festivali’nde özel bir gösterimle prömiyerini yapacak dizinin ne zaman ekranlara geleceği ise henüz açıklanmadı.